Számos visszajelzést kaptunk, miszerint a nemrégiben megjelent buszok nem működnek egyes pályákon, vagy egyáltalán nem működnek.

Sajnos valóban némileg összecsapott módon kerültek a kiegészítők feltöltve, valamint egységes tájékoztatási felület híján nem is juthatott el minden információ minden érintetthez. Ezekért elnézést kérünk, és ezúton szeretnénk összefoglalni, hogy mi miért és hogyan szükséges a megfelelő működéshez.

Fontos, hogy az Ikarus 415 és Ikarus 435-ös buszokhoz még nem készítettünk frissítést, azok működését nem tudjuk garantálni. Hamarosan megvizsgáljuk ezt a két buszt is, és legalább egy megoldást fogunk biztosítani ahhoz, hogy jelenlegi állapotukban játszhatóak legyenek. Addig türelmet kérünk.

Globális mappa (FOK-GYEM, Vultron, BKK-FUTÁR)
A tökéletes működéshez szükséges a teljes csomag, és a hotfix letöltése is.
Ezen felül a .NET Core Runtime 5.0.17 32-bites verzióját kell telepíteni a számítógépre. Ennek elmaradása esetén a játék nem fog elindulni!

Ikarus 405
Bár ez okozta a legkevesebb problémát, a tökéletes működéshez szükséges a teljes csomag, és a hotfix letöltése is.

Ikarus 412
Az oldalon fellelhető csomag nem egyezik meg a korábban, a discordon megjelentetett verzióval, tehát a csomagot mindenképpen le kell tölteni!

Ezeken felül mindkét busz igényli a globális mappát!

Pályák
Ahhoz, hogy a buszok megfelelően működnenek a “Budapest 181” és a “Délpest 5.2” pályán, ahhoz a pályák oldalon található, FUTÁR-patchek letöltése szükséges!

Legfrissebb HOF fájlok
Bár a buszoknál a teljes csomag tartalmazza ezeket, a legfrissebb HOF fájlok letöltésére a következő linken van lehetőség:
https://mega.nz/folder/tyMHFSbC#jxg6yO3JqYeKAELy_QTg6A

Kategóriák: Hírek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük