OMSI 2

Készülő projektek

Ikarus 415.26 (ddrucsko)

A készítő ismét beszámolt a facebook oldalán, hogy az elmúlt időszakban mivel is foglalatoskodott. A járművel az első és legfontosabb teendő az optimalizálás volt. A különböző felbontású és fájlkiterjesztésű textúrákat lecserélte kettő hatványú dds textúrákra. A műszerfal teljes mértékben új textúrákat kapott, bekerült a menetrendtartó. A setvar lehetőségek is bővültek. A készítő egyet emelt ki jelenleg, a kijelző változtathatósága. Alapértelmezetten táblás a kocsi, de a setvar segítségével Fok-Gyem kijelzőt is bele tudunk varázsolni. Festésből várhatóan az összes volántársaság el lesz készítve, melyek rendelkeztek a 415.26-os altípusból.


Ikarus C80 pack (Dui0907)

Gőzerővel folyik a munka a C80-asokon, a fényeken lett javítva, illetve több setvar elemmel bővült a lista. Többek között olyanok lettek változtathatóak, mint a visszapillanótükrök, osztott szélvédő legyen-e, a classic vagy a sima 200-asokra jellemző ajtókkal legyen szerelve. Ezek mellett választhatunk majd többféle műszerfal variációból, de a jegykezelőket és a műszerfali óracsoportok megvilágítását is testreszabhatjuk.


Projekt Thüringer Wald (Tristan98)

Az utóbbi időben az optimalizálás, és a textúrák kerültek a figyelem középpontjába. Sok textúrát átdolgoztak, a legtöbb objekt kapott éjszakai, illetve évszakoknak megfelelő textúrát. A spliene-ok is igazodnak az időjárási körülményekhez, és az út állapotától függően a Force-Feedback-re is hatással vannak. További képeket a fórumon találtok.


Středočesko V2

Újabb videókat kaptunk a pályáról, láthatjuk a 755-ös vonalat, mely Benešov Terminal és Neveklov között közlekedik.

Valamint a 438-as járatot is megtekinthetjük, Netřovice és Benešov között.


Kiadott projektek

Add-On MAN Stadtbus- New Lion’s City (Mainmesh3D)

A múlthónapban kijött DLC-hez folyamatosan jönnek a frissítések, cikkünk írásakor az 1.05-ös verziónál tartunk. A különféle bugfixek mellett kaptunk hozzá újabb festéseket, átdolgozták a kijelzőket, optimalizálták a lámpa scriptet, módosították a motor scriptet, a passengercabint, hozzáadták az acélfelnit setvar elemként.

De persze a modderek is elkezdték foltozgatni a hiányosságokat, például módosították a kameranézeteket, belerakták a churakrüger kijelzőt, új hangokat is kaptunk Perotinus és Citaro Fan MD jóvoltából is. Ezeken kívűl még rengeteg kisebb-nagyobb mod jött ki a buszhoz, de fontos leellenőrizni mindegyiknél, hogy az aktuális frissítéssel kompatibilis-e.


Ahlheim V4 (Marc-René F.)

Az Ahlheim egy népszerű, fiktív nyugat német hangulatú pálya. Ennek jött ki immáron a negyedik verziója, mely összesen 44 buszjáratot tartalmaz, ebből 29 nappali, és 15 éjszakaijárat. Letölteni webdiskről tudjátok.


Tramsim

A hó végén megjelent a Tramsimhez az első DLC. A DLC a bécsiek első alacsonypadlós villamostípusát tartalmazza, a Siemens által gyártott ULF-A valamint az ULF-B-t. Az előbbi 5 szekciós, és 24.2m hosszú, utóbbi 7 szekciós és 35.3m hosszú szerelvény. Későbbi frissítésben megkapjuk majd a második generációs változatait is, az A1 és B1-et. Ha rendelkezünk a DLC-vel, akkor AI-ként is találkozhatunk a típussal a 62-es vonalon. Természetesen ez a villamos is festhető, ahogy a korábbiak is. Megvenni Steamen 12.95€, Aerosofton 13.06€ ellenében tudjátok.