OMSI 2

Készülő projektek

Středočesko V2 [fél fiktív] (Peťulínek)

Peťulinek gőzerővel dolgozik a pálya bővítésén, ami további vezethető vonalakat és még hangulatosabb cseh környezetet ad majd nekünk.


Setra S315UL (Perotinus)

A Thüringer Wald pálya mellé Perotinus szolgáltat majd megfelelő járművet, amivel az utóbbi hetekben foglalkozott. Ennek elkészült az Euro 3-as változata is. További információkat a Webdisk fórumon találhattok.


Scania Citywide & Omnicity (Sobol)

Sobol egy új projekttel kezdte az új évet, mégpedig a Scania Citywide családdal és annak elődjével, az Omnicityvel.


Kiadott projektek

Renault Agora S €2 2Doors – RATP(Paris) variant (TheFMrr)

A csomag tartalmazza a Párizsban 1999 és 2017 között közlekedő Renault/Karosa Citybus 12 típus dízel Voith, dízel ZF és CNG ZF változatait.

A modot az Omsi Webdisk fórumjáról tudjátok letölteni.


Renault Agora L €2 PACK (TheFMrr)

A csomag tartalmazza az 1995-től gyártott 18 méteres Renault Agora L csuklósbusz 16 variációját. Választhatunk hogy dízeles vagy CNG-s motorral, ZF vagy Voith váltóval szerelt, illetve 3 vagy 4 ajtós verzió legyen.

Letölteni webdiskről tudjátok.


Add-on Grand Paris-Moulon (Créations AgoraS-114)

A készítők az utolsó hetekben a tesztelésen és az optimalizáláson dolgoztak, illetve a pályához tartozó kézikönyv három nyelven való megírása is hosszabb időt vett igénybe, de ennek ellenére tudták tartani az ígért kiadási dátumot. A DLC 13 vonalat tartalmaz, a menetidő 15 perctől akár 1 óráig is tarthat, attól függően melyik járatot visszük. Több mint 500 új objektet tartalmaz, mely francia hangulatot kölcsönöz a pályának.

Jár mellé egy NGT-s C2-es Citaro, egy Heuliez GX327, valamint egy MAN A23 és A47-es is. Mindegyik busz a francia INEO rendszerrel van felszerelve, mely a hozzá tartozó plugin segítségével online extrákat is biztosít.
Megvásárolni steamen tudjátok, 24.95€ ellenében.


LOTUS

Készülő projektek

Mercedes-Benz O405 (Tramkatze)

Mostanság leginkább a modulokkal, és a setvar elemekkel foglalkozott a készítő, így olyan dolgokat variálhatunk majd a buszon, mint a műszerfal, a kijelzők, vagy például az ajtók. Részletességből nincs hiány, így a biztosítéktábla is szépen ki lett dolgozva. A projektről részletesebben a Lotus fórumon olvashattok.

A készítő az O405-ös mellett a busz kistesóján, azaz az O402-esen is dolgozik.


Hannover (B-Strecke) (Simulatorworld)

Hannovert 14 Stadtbahn-vonal szolgálja ki, ezekből a készítő az 1-es, 2-es, és a 8-as vonalakat fogja megépíteni. A pálya még elég kezdetleges állapotban van, de a készülő TW6000-esünk okán mindenképpen figyelemmel fogjuk kísérni. További képek, illetve információk a Lotus fórumon találhatóak.


Stadtbahn B-Wagen (Pandemist)

Újabb bemutatóvideót kaptunk a villamosról, amiben annak jelenlegi állapotáról tudhatunk meg információkat.


LEW MXA (Hévműhely)

A srácok egy kicsit hosszabb szünet után megtörték a csendet. Bevallásuk szerint nem sok mutatni való van, mivel az utolsó simításokat végzik a modelleken. Ugyanakkor az év elején mutattak egy összehasonlítást a fülkéből, hogy mennyit haladtak az elmúlt két év során.