OMSI 2

Készülő projektek

MAN Lion’s City DD (Sobol)

Mint korábban megtudtuk Sobol Neoman packje összesen 119 változatot tartalmaz, és ezek közül a Berlinből jól ismert típus sem maradhat ki. További képeket a facebook oldalán találhattok.


Ikarus C56.42 (jxbell)

Először láthattuk mozgásban a buszt, viszont egyenlőre a hangjai nem tűnnek túl meggyőzőnek, reméljük ez a későbbiek folyamán változni fog majd.


MAN Stadtbus New Lion’s City (Halycon Media)

A Halycon Media oldaláról nem sok információ derül ki a projektről, egyenlőre annyi biztos. hogy egy szóló és egy csuklós típus készül.
A kiadási dátum és az árazást később tervezik bejelenteni.


AddOn Saint-Servan (Halycon Media)

A franciaországi Saint-Servan régiót bemutató DLC összesen 8 buszvonalat fog tartalmazni, mely a városközpontból a várost körülvevő területekre kalauzol majd minket. A pálya felépítése fiktív, viszont valós elemekkel hozza majd a francia hangulatot.
Az Add-On tartalmazni fogja még az Irisbus Citelis 3 ajtós verzióját.
Bővebb információk a Halycon Media honlapján.


Kiadott projektek

VDL Citea LLE (dsgn.mx200)

dsgn.mx200 német készítőnek köszönhetően megjelent ez a típus is, BVG módban. Letöltési link a Webdisk fórumon található.


Dunántúl 3.0 (Komlósi Milán)

Megjelent a Dunántúl Fiktív pálya 3.0 verziója, ami ezúttal Esztergom környékére vezet el minket.
A készítő beleegyezésével a pálya az oldalunkról a Letöltések>Pályák menüpontból tölthető le.


Add-On Bad Hügelsdorf 1.4

Frissítették a 318-as vonalat, és új halloweeni chrono eseményt is hozzáadtak a pályához és épült két új település is, Erlengrund és Bucheneck.

Emellett a készítő csapat folyamatosan dolgozik a pálya optimalizálásán is.
Akinek eddig nem volt meg a DLC, és szeretné beszerezni, Steamen 24.95€-ért veheti meg.


LOTUS

A hónap végén érkezett meg az EA.080-as frissítés, melynek talán a leglátványosabb változtatása hogy megjelentek a gyalogosok, utasok. Némelyik Omsiból is ismerős lehet, mint például Manfred. Habár türelmesen várakoznak a megállókban, sajnos még nem szállnak fel a járművekre, reméljük hamarosan ezt is megoldják.

Készülő projektek

Mercedes-Benz O405 (TramKatze /Strabuwerk)

Ugyan még mindig csak renderek, de most már feltextúrázva kaptunk képeket a buszról.

A projekt leírásából kiderül, hogy a legtöbb dolog modulárisan módosítható lesz.

További képeket a fórumon találhattok.


Duewag N8C – KVG Kassel (Tramkatze/Strabuwerk)

Most a fülke részleteire fordított nagyobb hangsúlyt a készítő. A modellhez már csak részletek azok amik hiányoznak, ehhez viszont információt kell gyűjtenie. Amíg ez nem lehetséges, addig a fentebb említett O405-össel foglalkozik. További információ a fórumon található.


TramSim

Október végén elérhetővé vált a TramSim, melyben Bécsbe látogathatunk el, és szállíthatjuk az utasokat. UnrealEngine4-es grafikaimotor fut alatta, mely egy egész szép kinézetet ad az egésznek. Jelenleg csak az 1-es villamosvonal érhető el, és csak a Bombardier által, a város számára 2017-től gyártott Flexity-vel tudunk közlekedni. A vonal kicsivel több mint 10km hosszú, melyet végállomástól végállomásig nagyjából 45 perc alatt tesz meg. A fizikára nincs panasz, de még vannak benne bugok, hiányosságok. Modolhatóság jelenleg a villamos átfestésével bezárul, de vannak ígéretek a későbbiekre.
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését, Steamen 34.95€-ért tudja beszerezni.