OMSI 2

Készülő projektek

Add-On Irisbus Intercity Pack (Halycon Media)

Előző hónapokban tudtuk meg, hogy Kescrole Irisbus csomagja hamarosan DLC formájában fog napvilágot látni, és nemrég a Halycon Media oldalán is helyet kapott a projekt. Az oldalon ismertetett információkra hivatkozva a DLC publikálását az év utolsó napjára tervezik.
A csomag 7 változatot fog tartalmazni:

  • Crossway Euro 5 / 10,6 m / 45 ülőhely
  • Crossway Euro 5 / 12 m / 55 ülőhely
  • Crossway Euro 5 / 12,8 m / 59 ülőhely
  • Crossway Euro 5 High Value / 12,8 m / 59 ülőhely
  • Recreo Euro 5 / 12 m / 59 ülőhely
  • Recreo Euro 5 / 12,8 m / 61 ülőhely
  • Arway Euro 5 / 12 m 49 ülőhely

A buszok a francia utastájékoztatással lesznek felszerelve, emellett az utastér számos setvart is fog tartalmazni.
A DLC árazásáról még nem kaptunk érdemi információt, részletesebb leírás a Halycon Media oldalán vagy Kescrole Facebook oldalán található.


Borsod régió (kenike)

Az elmúlt hónapban Parasznya település beépítésére került sor a pályán.


Börzsöny Remastered (UP333)

A V3 kiadása óta sem állt le a munka, tovább bővül a Börzsöny. Most a Szlovák szakaszon, az Ipolysági vasútállomás és a főút közötti kivezető rész épült be.

Börzsöny mapon is zajlik az élet, végre van idő, energia, és kedv a folytatáshoz. Most egy új utca éült be Ipolyságon, a…

Közzétette: OMSI 2 Fiktivcity-pálya csoport – 2020. szeptember 12., szombat

Kiadott projektek

Neoman Overhaul 2.1 (Sobol)

Ahogy augusztusban megígérte, a hó elején kiadta a Neoman Overhaul 2.1-es verzióját. Ez az MAN A20-as, A21-es, A37-es buszait tartalmazza dízel, CNG, LPG, és Hybrid meghajtással, valamint a Neoplan N4516-os buszt dízel kivitelben. Ahogy a korábbi verziókból megszokhattuk, ehhez is rengeteg festést és változtatható setvar elemet kapunk a buszhoz. Letölteni webdiskről tudjátok.


LOTUS

Készülő projektek

LEW MXA (Hévműhely)

Most már a kerékpár is biztonságosan szállítható, ugyanis elkészült az erre kijelölt hely az utastérben.

Végre a bicikliseknek is van hely utazni!

Közzétette: Hévműhely – 2020. szeptember 23., szerda

Budapest, H5-ös hév (Sziriusz12)

Sziriusz12 a pályát 2019 márciusában egyedül kezdte el a Szentendrei vágányhálózat és az állomás megépítésével, de azóta is rengeteg segítséget kapott Balzskától. Nagyjából egy negyed év után, 2019 nyarán már a játékosok is kipróbálhatták a pálya egy korai verzióját szinte a teljes vonalon, Szentendre és a Margit híd budai hídfő felszíni megállója között.

Idén februárjától fokozatosan frissítette a pályát, első körben Szentendre-Pomáz, majd Szentendre-Békásmegyer, végül a teljes vonalon a magasabb minőség elérése érdekében. Valamennyi egyedi modell már készült, viszont csak a kisebbek kerültek eddig be a játékba, viszont még így is elég kopárnak tűnhet a pálya.

Több visszajelzés is érkezett teljesítmény problémára, ezért szeptemberben elkezdte a “Performance update” elkészítését, mely elsősorban a régi 3D betonaljas vágányokat célozza meg és cseréli ki egy optimalizáltabb 2D betonaljas változatra. Illetve elkészült az utolsó, föld alatt húzódó szakasz is, még nem a végleges formájában.

A pálya bővítésével kapcsolatban a H5-ös hévpótlók útvonalai jelenleg is tervben vannak, és a jövőben lehetséges, a 869-es és a 872-es volán járatok elkészítése is. Bőven van még mit csinálni a pályán, hogy elnyerje a végleges állapotát. Az early access kiadást megtaláljátok a Steam workshopban, valamint friss híreket olvashattok a Facebook oldalukon, vagy Lotus fórumon.


Duewag N8C – KVG Kassel (Tramkatze/Strabuwerk)

Az elmúlt hónapban megtörténtek az első konvertálások, erről a projekt Lotus fórum oldalán kaptunk pár képet. Ezt követően az esetleges hibák kijavítására is sor került, és az új modellekről és részletekről is kaptunk képeket.

A legfrissebb renderképeken jól látszik, hogy belekerült a menetirány szerinti bal oldali tükör, a bukó ablakok és a lépcső részletei is elkészültek.


MAN Lion’s City pack (Alper)

Jelenleg az A21/A37 altípuson dolgozik a készítő, és utolsó hírek óta több mindennel is foglalkozott. A buszba gyári MAN műszerfal került, ennek animációja teljesen elkészült a központi kijelzőn pár funkción kívül. Bekerültek a nyitható ablakok, az utastér világítás fényei, az A37-es változathoz az álló motor és pár modell az utastérben és a fülkében is javításra került. Bővebb információ a Lotus fórumon olvasható.