OMSI 2

Készülő projektek

Setra S3xx NF Familie (Stapellurch)

Amióta írtunk a buszról, azóta gyakorlatilag elég látványos a változás. A legtöbb modell textúrákat kapott, amit a készítő az alábbi két képen mutatott be. További információk a projekt Webdisk oldalán.


Citybus 628c & 628g (Kajott3D)

Amíg a kiadásra várakozunk, Kajott megmutatta milyen setvar elemeket alkalmazott a Conecto-ban, illetve akik festeni szeretnének, azok néhány festést, és egy sablont is letölthetnek.


Ikarus 415.26 (ddrucsko)

Legújabb információnk alapján az utastér is elkezdett berendeződni, felkerültek a belső díszlécek, takaróelemek és a műszerfal is részben elkészült. A hátfal, az utastér egyes elemeinek befejezése és a hanganyagok felvétele még hátra van.


Neoman Overhaul (Sobol)

A Neoman Overhaul egy újabb frissítést fog kapni a közeljövőben, a 2.1-es verzió mely az MAN A20-as A21-es és A37-es buszokon kívül egy Neoplan N5416-ost tartalmaz még. Várhatóan Szeptember 4-én fog ez a verzió megjelenni.


Irisbus Citybus Pack (Tomikovec)

Utoljára januárban hallhattunk a projektről, viszont ez idő alatt is szorgosan dolgoztak a buszon, ami mögött egy egész szép létszámú csapat áll. Most augusztus végén a prágai közlekedési társaság (DP Praha) állományából kivont Irisbus Citybus-okra emlékezve osztottak meg velünk egy képet.


Add-On London (Rhys McColin)

A London DLC-ről elég régen hallottunk utoljára, most az Aerosoft NextSim élőadásában viszont előkerült. A pálya 5 buszgarázst, 10 nappali és 3 éjszakai járatot tartalmaz, és 4 buszt kapunk mellé. Megjelenési dátum még nem ismert, de talán nem kell sokat várni rá.

OMSI 2 Add-On London: Trailer 1

A sneak peek into the upcoming OMSI 2 Add-On LondonClips taken by Rhys McCollinVideo Edited by https://www.facebook.com/OaiContent/ and Donavere Benjamin-MahonWe'll be back soon with more information!

Közzétette: OMSI 2 Add-On London – 2020. augusztus 28., péntek

Add-On Saint Servan (Palme d’Or)

Brittany régiót feldolgozó francia hangulatot idéző pálya, amit lehetőségünk van 7 vezethető vonallal felfedezni. Kiadási dátum még nem ismert, további információk a Halycon Media honlapján vagy a Webdisk fórumon.


Kiadott projektek

Berlin BRT (Halycon Media)

A Berlin BRT a korábbi Berlin X10 addontól különálló, ámbár ugyanazon vonalat feldolgozó pálya, mely a 2019-es állapotot egészítette ki valamelyest fiktív részekkel. Mivel a másik DLC-t nem igényli, ezért ugyanúgy megkapjuk mellé az emeletes MAN DL05-ös autóbuszt, valamint jár mellé egy Euro6-os besorolású szóló Mercedes-Benz C2-es. A DLC-t steamen 14.95€-ért szerezhetjük meg.


Coachbus 256 (Long Vehicle’s Team)

A Long Vehicle’s Team név ismerős lehet már, ugyanis tőlük jelent meg még 2018 végén a Coachbus 250 DLC. Most a hírhedt hazai márkának, az Ikarusnak a 256-os szériájára került sor, melyből az Add-On közel 11 féle változatot tartalmaz. Akinek felkeltette az érdeklődését a kiegészítő, az Steamen 14.95€-ért tudja beszerezni.


TramSim

A TramSim a ViewApp által fejlesztett villamosszimulátor, mely Unreal Engine4-en alapul. A szimulátorban Bécs utcáit szelhetjük át egy Bombardier Flexity villamossal, az 1-es villamosvonalon. Várhatóan Október vége felé jelenik majd meg.