OMSI 2

Készülő projektek

Citybus 628c & 628g (Kajott3D)

Kajott továbbra is az utolsó simításokat végzi a buszon, több setvar is kapott még egy utolsó frissítést. A DLC megjelenése augusztusban, vagy szeptemberben várható. A többi altípusról a Youtube csatornáján találtok videót.

Citybus 628 LF OMSI 2: Budapest & Budapest Airport repaints. I presented Budapest in standard version, but later I made some fix in setvars. Budapest Airport is a new repaint, wasn't presented before.

Közzétette: Kajott3d – 2020. július 18., szombat

Karosa C935.1034 Récréo (Julien_515)

Egy új videóval bepillantást nyerhetünk a jármű hangjaira, viszont ez még nem a végleges, mert a készítőnek még mindig szüksége van további motorhangokra. A készítő munkásságát a facebook oldalán tudjátok követni.


Thüringen Wald [fiktív] (Tristan98)

A Thüringen Wald egy fiktív, német kisvárosokból álló pálya. Az első változat 4 vonalat fog tartalmazni. A pályához Perotinus készít egy Setra S315UL-t. Most Tristan98 a 739-es vonalról hozott képeket.


Ikarus 415.26 (ddrucsko)

ddrucsko részletesen beszámolt a 415.26-osról, hogy mi is történt mióta náluk van a modell. A buszt a Bozsi42 által készített Ikarus 256.42 alapjaira rakták rá. Összegyűjtötték, hogy milyen setvar elemeket készítsenek el, illetve el is kezdték megvalósítani. Az ablakok és a műszerfal elkészült, utóbbinál az animálás is folyamatban van. A beltér habár képeken jól néz ki, tervezik újrakezdeni.


Kiadott projektek

Solbus Solcity pack (Sobol)

Sobol közel a hónap vége felé írta ki Discord oldalára, hogy a Patreon feliratkozói közül valaki publikálta a buszt, ezért úgy döntött, hogy hivatalosan is közzéteszi. Azt fontos hozzátenni, hogy a projekt még fejlesztés alatt áll, tehát tartalmaz még hiányosságokat. A pack 4 alváltozatot tartalmaz SM10 2D, SM10 3D, SM12 3D, SM18 4D.
Letölteni pedig Webdiskről tudjátok.


Středočesko [fél fiktív] (Peťulínek)

Korábban kaptunk egy timelapse videót a frissített növényzetről és közel a hónap végéhez nagy örömünkre már a pálya megjelenésről írhatunk.
Akit érdekel a tipikus cseh falusi hangulat az mindenképpen próbálja ki!
Fórum link a pályához, illetve közvetlen link a letöltéshez.


LOTUS

Készülő projektek

ČKD Tatra KT4Dtm (Kartoffelphantom)

Ismét kaptunk egy videót a készülő cseh gépezetről, amiben a legutóbbi fejleményekről és az akkumulátor szekrényről van szó. A villamosról részletesebben a fórumon olvashattok


LEW MXA (Hévműhely)

A megszokotthoz képest kicsit ritkábban hallottunk fejleményeket a projektről, viszont ezt a hónap elején meg is cáfolták. Ugyan a haladásról nem kaptunk érdemi infót, de kezd alakot ölteni a jármű utastere is.

A következő megálló: Kvassay híd végállomás. Az ajtók a jobb oldalon nyílnak…

Közzétette: Hévműhely – 2020. július 9., csütörtök

Bremen Stadt (DennisK.)

A Brémai pályához egy oda illő jármű is kellene, gondolhatták a készítők, így nekiálltak egy GT8N-1 típusnevet viselő Bombardier Flexity Classic villamosnak. A járműhöz még márciusban gyűjtöttek elegendő információt az elkészítéshez. A kiadás dátumáról még nagyon korai beszélni, de a készítők szerint 2022 előtt nem valószínű a megjelenés. További információkat a fórumon találtok.


Siemens/DüWag NF6 (Dany1011)

A villamost immáron a játékban is láthatjuk, a fejlesztések és tesztelések folyamatosan zajlanak. További információk a fórumon.


ČKD Tatra T3R.P (Schleifleiste)

A készítő a T6A5 mellett belefogott egy másik Cseh remekműbe is, a T3R.P típusnevet viselő, Prága egyik meghatározó villamos típusába. Az ülések jelenleg csak tesztelésre szolgálnak, a későbbiek folyamán ki lesznek cserélve az eredeti példányokra. További képeket és információt a villamosokról a fórumon találtok.